3 Recensioner
3.33
Språk
Danska
Kategori
Unga vuxna
Längd
6T 48min

Gossip Girl 2: I ved I elsker mig

Författare: Cecily von Ziegesar Uppläsare: Minna Flyvholm Tode Ljudbok och E-bok

Det er blevet tid til at skrive ansøgning til college. Kommer man ikke ind, er det simpelthen for pinligt. Presset er stort, men jeg nægter at lade mig gå på af det. Dette er sidste år af high school, og vi skal nyde det og sørge for at markere os. Vi har det fineste blod på østkysten – jeg er sikker på, at vi kan finde ud af, hvordan man både blæser og har mel i munden, præcis som vi altid har kunnet. Der er trods alt ingen, der gider være jomfru, når de starter på college.

"Sex and the City for unge." – Teen People

"En syndig fornøjelse. Bogen virker som sladderen selv – når du først er i gang, er det meget svært at stoppe." – Publishers Weekly

Træd indenfor i Gossip Girls skandaløse verden af bagtalelse, jalousi og forræderi. En verden befolket af New Yorks lækreste mennesker, som – for det meste – viser sig at være ret almindelige under alt designertøjet.

Den amerikanske forfatter Cecily Brooke von Ziegesar (f. 1970) er bedst kendt for ungdomsbøgerne "Gossip Girl", som er blevet lavet til en tv-serie, der har vundet stor popularitet i USA såvel som Europa. Cecily von Ziegesar er født og opvokset i New York City, som er scene for "Gossip Girl"-serien.

© 2021 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726858174 © 2021 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711796818 Översättare: Louise Urth Olsen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...