1 Recensioner
4
Serie
Del 3 av 10
Språk
Danska
Kategori
Unga vuxna
Längd
6T 37min

Gossip Girl 3: Jeg vil bare ha' - det hele

Författare: Cecily von Ziegesar Uppläsare: Minna Flyvholm Tode Ljudbok och E-bok

Glem alt om at læse til eksamen; glem alt om sidste-øjebliksansøgninger til universitetet; glem alt om at hjælpe din mor med at købe gaver til stuepigerne, kokkene, chaufførerne og rengøringskonerne. Tag i stedet din slå-om-kjole fra Prada på sammen med dine ti centimeter høje Christian Louboutin-stilletter, og gå i byen med mig!

"Sex and the City for unge." – Teen People

"En syndig fornøjelse. Bogen virker som sladderen selv – når du først er i gang, er det meget svært at stoppe." – Publishers Weekly

Træd indenfor i Gossip Girls skandaløse verden af bagtalelse, jalousi og forræderi. En verden befolket af New Yorks lækreste mennesker, som – for det meste – viser sig at være ret almindelige under alt designertøjet.

Den amerikanske forfatter Cecily Brooke von Ziegesar (f. 1970) er bedst kendt for ungdomsbøgerne "Gossip Girl", som er blevet lavet til en tv-serie, der har vundet stor popularitet i USA såvel som Europa. Cecily von Ziegesar er født og opvokset i New York City, som er scene for "Gossip Girl"-serien.

© 2021 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726858167 © 2018 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711796825 Översättare: Louise Urth Olsen

Andra gillade också ...