LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
451 Recensioner
3.85
Serie
Del 2 av 8
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
4T 36min

Guld for enhver pris

Författare: Tom Oxager Uppläsare: Peter Carstens Ljudbok och E-bok

GULDPRISERNE ER STEGET voldsomt i Europa. Opfindsomheden og jagten på det ædle metal stiger tilsvarende blandt skrupuløse kriminelle.

Den nye indsatsgruppe Rigsvåbnet har kun eksisteret i nogle måneder. Efter nogle dramatiske begivenheder, der også er gået hårdt ud over gruppens mobilstation, har der kun været kort tid til at slikke sårene og samle op på løse ender. Så går det atter løs. Trods gruppens kortvarige eksistens er der allerede stor mytedannelse i politikorpset. Gruppens ry breder sig til hele Schengen-samarbejdet, og danskerne nyder godt af det store netværk.

Anna Storm får kam til sit hår under anstrengelserne for at få styr på de nye udfordringer, der i højt tempo sender Rigsvåbnet på jagt over flere europæiske landegrænser. Alligevel bliver der tid til hyggelige stunder, hvor gruppens medlemmer nyder godt af Annas provencalske kogekunst.

TOM OXAGER er billedkunstner og bor i Sæby. Når malegrejet hviler, har han stor fornøjelse af at skrive krimier. Det foregår gerne i timerne omkring midnat, hvor alt er stille, og selv naboens to små, evigt bjæffende stakitpissere er faldet til ro.

Guld til enhver pris er den anden lydbog i serien om Anna Storm. Da Tom Oxager er uhelbredeligt frankofil, har han udstyret Anna med franske aner og stor kærlighed til det provencalske køkken.

© 2017 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771895285 © 2012 Forlaget Mellemgaard (E-bok) ISBN: 9788792875730