LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
153 Recensioner
3.76
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
5T 20min

Hændelsen

Författare: Anne Sofie Allarp Uppläsare: Anne Sofie Allarp Ljudbok och E-bok

Efter et traumatisk møde med det spanske hospitalsvæsen vender spanskgifte Cecilie sammen med sin mand og deres nyfødte søn hjem til deres lejlighed i centrum af Madrid. Nu skal den nye lille familie nyde den første tid sammen. I stedet bliver det til endnu et sammenstød med spansk kultur – denne gang i form af Cecilies svigerfamilie. Deres holdning til spædbørn harmonerer slet ikke med den, Cecilie har bragt med sig fra Danmark, og konflikterne tærer på de unge forældre.

Mens manden bliver mere og mere tyrannisk, og der begynder at ske uforklarlige ting i lejligheden, har Cecilie kun tanke for én ting: at beskytte sit barn mod den katastrofe, som efterhånden føles uundgåelig.

Hændelsen er en psykologisk gyser om kultursammenstød i det moderne Madrid.

Anne Sofie Allarp er jurist og forfatter og har arbejdet som skribent og journalist, bl.a. som udlandsredaktør på Radio24syv. Hun er pt. radiovært og kommentator hos flere medier, deriblandt Berlingske, Altinget og TV 2 News. Anne Sofie Allarp har boet på fire forskellige kontinenter og bor i dag sammen med sine børn, Alma og Ruben, i København.

© 2022 Alpha (Ljudbok) ISBN: 9788775620968 © 2012 People's (E-bok) ISBN: 9788771371239

Upptäck mer av