Han fik morderne til at tilstå Provlyssna

Han fik morderne til at tilstå

Han fik morderne til at tilstå

Författare:
Tom Christensen
Uppläsare:
Ole Rabendorf
Ljudbok
E-bok

En fortælling om kampen mellem det gode og det onde.

Vi kommer ind i afhøringslokalet sammen med forbryderne og Tom Christensen, en af landets mest erfarne afhørere. Herfra skal vi forsøge at forstå, hvordan man får mennesker til at røbe deres allerinderste hemmeligheder og blive klogere på, hvad der adskiller en ikke-morder fra en morder.

Gennem 29 år på Rejseholdet har Tom Christensen fået mordere til at tilstå og røbe detaljer om de mest forfærdelige forbrydelser.
Ingen blandt Rejseholdets efterforskere har tilbragt så meget tid sammen med forbryderne, og nu fortæller han for første gang om sin drivkraft, sine utraditionelle arbejdsmetoder og erfaringer samt de moralske dilemmaer, han har stået over for i sin tid som afhøringsleder.

Tom Christensen løfter sløret for den psykologiske, tålmodighedskrævende og intense boksekamp, som finder sted i afhøringslokalet og giver et enestående indblik i det tillidsforhold, som opstår mellem afhører og den mistænkte, ligesom han fortæller om nødvendigheden af at lægge alle fordomme til side og finde ind til mennesket bag forbrydelsen.

"... Christensens nøgterne fremstilling af den metode, der gav bonus, er ikke tidligere kommet så indgående frem. Den er bestemt værd at stifte bekendtskab med."
- Kulturkapellet

Språk:
Danska
Kategori:
Fakta

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2012-08-31
Längd:
7T 3min
ISBN:
9788711382417

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2011-10-24
ISBN:
9788711408445

Liknande böcker