PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
332 Recensioner
3.81
Språk
Finska
Kategori
Biografier
Längd
9T 56min

Happoa lapsille

Författare: Flea Uppläsare: Aku Laitinen Ljudbok och E-bok

Legendaarisen bassotaiteilijan matka katuojasta kansainväliseen tähteyteen

Red Hot Chili Peppersin Fleana tunnettu Michael Peter Balzary kasvoi päihteiden ja väkivallan keskellä New Yorkissa. Teininä Michael alkoi käyttää huumeita, ja jo 14-vuotiaana hän oli päätynyt Los Angelesin katujen kasvatiksi. Hän löysi uuden perheen yhteiskunnan reunamilla elävistä muusikoista, taiteilijoista ja narkkareista, ja päivät täyttyivät bändihommista, biletyksestä ja pikkurikoksista.

Elämä sai suunnan, kun Michael löysi rikoskumppaninsa, sielunveljensä Anthony Kiedisin. Yksi musiikkihistorian tärkeimmistä luvuista sai alkunsa.

Happoa lapsille on hauskoja anekdootteja pursuava, villin arvaamaton kasvutarina, joka huokuu uskoa musiikin ja luovuuden kaiken muuttavaan voimaan. Flean jazzaava proosa herättää henkiin 1970-80-luvun Los Angelesin hauskanpidon, vaaran ja sekasorron tunnelmat. Alkusanat on kirjoittanut Flean ystävä, punkrockpapitar Patti Smith.

© 2019 Like (Ljudbok) ISBN: 9789520120153 © 2019 Like (E-bok) ISBN: 9789520119997 Originaltitel: Acid for the Children Översättare: Sirje Niitepold, Ari Väntänen

Upptäck mer av