Heksebørn - Den onde selv Provlyssna

Heksebørn - Den onde selv

Heksebørn - Den onde selv

Författare:
Maria Helleberg
Uppläsare:
Githa Lehrmann
Ljudbok
E-bok

Engang havde Lisbeth en far. Han er væk. Hendes mor er væk. Og Lisbeth er alene i den faldefærdige hytte i skoven, hvor regnen siler ned.

Hun må ikke huske, har hendes mor formanet hende. For det kan være farligt, når landsbyen er ude efter hekse, og Lisbeths mor kan hele sår og helbrede sygdomme. Hun er farlig. Hun er nok en heks. Lisbeth skal passe ilden, så den ikke går ud.

Præsten, som finder Lisbeth, tager hende med sig og passer på hende Han finder Lisbeths mor. Mændene i byen er efter hende. Og de søger alle ly hos den adelige fru Inger på den hvide herregård, hun kan beskytte dem. Men fru Inger har sine egne problemer, hun er gammel, hun er alene, hun er sær og hun har en grisk familie, der bare venter på, at hun skal dø, så de kan arve hende.

Familien kommer på besøg. De venter på at Inger skal dø. Med sig har de landets berømteste heksejæger, så Lisbeth må flygte sammen med præsten, køkkendrengen Bartel, sin mor og den lokale bøddel, som hendes mor kender. Men Bartel bliver fanget af de onde, uoplyste mænd – hans mor er også heks, siger de. De tror på den berømte heksejæger med de mange succeser.

Den lille gruppe tager sammen med landsbypræsten til København for at opspore Bartel, for heksejægeren har solgt ham til børnehjemmet dér, og her slipper ingen ud. Lykkes det dem at befri Bartel og kan de slippe væk fra heksejægeren?

"Bogen vil kunne glæde historieinteresserede børn" -Lektør Signe Rungtved Andersen

Språk:
Danska
Kategori:
Barn

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2014-10-09
Längd:
4T 10min
ISBN:
9788711329207

Mer info om e-boken

Förlag:
Carlsen
Utgiven:
2014-07-01
ISBN:
9788711338544

Liknande böcker