37 Recensioner
4.38
Serie
Del 1 av 2
Språk
Finska
Kategori
Barn
Längd
4T 6min

Hirviö ja Helmikki

Författare: Jack Meggitt-Phillips Uppläsare: Aku Laitinen Ljudbok och E-bok

Brittiläistä mustaa huumoria parhaimmillaan!

Hirviö ja Helmikki aloittaa karmivan hauskan sarjan kaiken ahmivasta hirviöstä ja Helmikki-tytöstä, johon ei mokoma otus tee vaikutusta.

511-vuotiaan Ebenezer Pinsetin ullakolla asuu hirviö, joka vaatii ruoakseen kaikkea mahdollista kaktuksista kotikissaan ja toimittaa vastineeksi Ebenezerille nuoruuseliksiiriä. Yhtenä päivänä hirviö kääntää nälkäisen katseensa Helmikin puoleen, mutta tyttö onkin pippurinen tapaus...

Hirviö ja Helmikki on herkullinen yhdistelmä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat-, Itse ilkimys- ja Pieni kauhukauppa -elokuvien henkeä. Warner Bros on ostanut kirjan elokuvaoikeudet ja hankkeeseen on kiinnitetty Harry Potter -elokuvien tuottaja David Heyman.

Jack Meggit-Phillips on lontoolainen esikoistekijä, joka kirjoittaa myös näytelmiä ja juontaa podcastia. Zürichissä asuva Isabelle Follath on aiemmin tehnyt kuvituksia mm. muotilehdille.

© 2021 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510463079 © 2021 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510463055 Originaltitel: The Beast and the Bethany Översättare: Marja Helanen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...