1077 Recensioner
3.86
Serie
Del 1 av 5
Språk
Danska
Kategori
Fakta
Längd
2T 23min

Historiens værste seriemordere 1: De iskolde mordere

Författare: Hakon Mosbech, Alt Om Historie, Jannik Petersen, Michelle Skov, Boris Koll, Mikkel Larsen Uppläsare: Jesper Platz, Susanna Sommer Ljudbok

Solen bager ned over søen midt i den populære nationalpark. Gæsterne kaster med frisbee, bader i vandkanten eller griller. 22-årige Janice Graham står ved parkens musiktribune og venter, da en ung mand henvender sig. Han er klædt i hvidt og har den ene arm i en slynge. Manden spørger, om hun vil hjælpe ham med at få hans sejlbåd op på en trailer. Janice synes, han virker tilforladelig, og går med ham. Men da de når til hans brune folkevogn, kan hun hverken se trailer eller båd.
“Hvor er båden?” spørger Janice. “Den er ved mine forældres hus oppe på bakken”, svarer den fremmede. “Åh, jeg kan altså ikke tage med dig. Jeg skal mødes med min mand og mine forældre. Hvad er klokken?”
Den hvidklædte mand tjekker sit ur: 12.20. Janice er allerede fem minutter forsinket. “Det er okay”, siger han venligt. “Tak for ulejligheden”. Sammen går de tilbage mod parken, mens han flere gange undskylder høfligt.
Manden fortsætter ned til strandkanten, hvor 23-årige Jan Ott ligger og soler sig på et tæppe i sin bikini. Gennem øjenlågene mærker hun en skygge over sig og slår øjnene op.
“Undskyld mig”, siger en pæn mand, der præsenterer sig som “Ted”. “Kan du hjælpe mig med at læsse min sejlbåd op på min bil?”
Et stykke derfra står Janice Graham og ser manden, hun har talt med for blot 10 minutter siden, gå med en ny kvinde.“Den fyr arbejder hurtigt”, tænker hun. Efter ca. tre timer vender han tilbage til strandområdet alene. Han begynder igen at henvende sig til unge piger og bliver flere gange afvist. Men omkring kl. 16 lykkes det Ted Bundy at lokke 18-årige Denise Naslund med hen til bilen. Ingen ser nogensinde de to piger i live igen.
Der findes mennesker, som elsker at slå ihjel. På overfladen tilforladelig, almindelig og måske endda charmerende - men under huden fyldt til bristepunktet af trangen til at dræbe.
Ted Bundy levede sine voldelige fantasier helt ud og havde sex med rådne lig, “Varulven fra Hannover” bed sine ofre i halsen og solgte deres kød på markedet og John reginald Christie lever et stille liv i et rækkehus i London med sin kone, men har en grusom hobby: Rundt om i huset har han gemt ligenen af syv myrdede kvinder og en baby.
Grusomhederne stammer ikke fra vanvittige manuskripter til skrækfilm – historierne er hentet i virkeligheden.
Første bog i serien “Historiens værste seriemordere” tager dig med ind i den mørkeste del af sjælen på klodens mest Iskolde mordere. Lyt med, hvis du tør!

© 2020 Bonnier Publications International (Ljudbok) ISBN: 9788253542782

Upptäck mer av