719 Recensioner
3.78
Serie
Del 2 av 5
Språk
Danska
Kategori
Fakta
Längd
1T 22min

Historiens Værste Seriemordere 2: Hjernevask

Författare: Morten Rendsmark, Torsten Weper, Alt Om Historie, Jan Ingar Thon, Stine Overbye Uppläsare: Jesper Platz, Susanna Sommer Ljudbok

I villaen på Cielo Drive, Los Angeles, beder Sharon Tate for sit liv. Susan viser ingen medfølelse: “Hør her, din luder! Jeg er ligeglad med, om du skal have et barn! Du skal dø!”
“Dræb hende”, råber Tex, men Susan kan ikke. Heller ikke Patricia. Tex må gøre det selv, endelig begynder pigerne også at dolke Sharon. “Det føles godt”, siger Susan Atkins.
Og så er huset endelig stille. De fire Manson-disciple tager det håndklæde, som Wojtek Frykowski var bundet med, og begynder at male Mansons slagord, der skal vildlede politiet til at tro, at mordene er radikale, sorte racisters værk. På hoveddøren skriver disciplene “PIG”. Svin.
Flere timer efter er disciplene hjemme igen på Spahn Ranch, hvor Manson venter. Han kigger den dybt i øjnene, én ad gange. “Fortryder du?” Alle svarer nej. “OKay”, siger Manson tilfreds, “læg jer til at sove, og sig ikke noget til nogen!”
Charles Manson har samlet en gruppe unge omkring sig på Spahn ranch. De unge beundrer og ser op til Manson, som efterhånden kan få sine disciple til alt. I en periode har Manson hold lange foredrag om en kommende racekrig. Racekrigen, som Manson kalder “Helter Skelter”, vil ende med den hvide races udslettelse. Kun Familien, hans disciple vil overleve, fordi den i tide er gået i skjul. Disciplene stiller ingen spørgsmål, og overbeviste om spådommens rigtighed begynder de at hamstre benzin og fødevarer, betalt med stjålne kreditkort.
Da racekrigen udebliver, bliver disciplene rådvilde, og Manson beslutter selv at tage affære og “vise de sorte, hvordan man gør.”
Der findes mennesker, som med charme og løfter om fællesskab kan lokke disciple til og hjernevaske dem til blindt at adlyde selv de mest grænseoverskridende og modbydelige ordrer. Charles Manson mishandlede pigerne i sin flok, udsatte dem for voldtægt og andre seksuelle ydmygelser. Alligevel elskede de ham overalt på Jorden. I Guyanas jungle overtalte Jim JOnes over 900 mennesker til at begå kollektivt selvmord, og i 1800-tallets Indien dræbte en mordersekt tusindvis af mennesker til ære for dødsgudinden Kali.
Grusomhederne stammer ikke fra vanvittige manuskripter til skrækfilm – historierne er hentet i virkeligheden.
I anden bog i serien“Historiens værste seriemordere” kommer du tæt på historiens mest karismatiske mordere og oplever, hvor effektivt Hjernevask kan udføres. Lyt med, hvis du tør!

© 2020 Bonnier Publications International (Ljudbok) ISBN: 9788253542799

Upptäck mer av