557 Recensioner
3.86
Serie
Del 3 av 5
Språk
Danska
Kategori
Fakta
Längd
2T 39min

Historiens Værste Seriemordere 3: Eftersøgning

Författare: Rasmus Dahlberg, Lars Thomas, Troels Ussing, Alt Om Historie, Jannik Petersen, Stine Overbye, Thomas Møller Larsen, Gorm Palmgren Uppläsare: Jesper Platz, Susanna Sommer Ljudbok

Fire dage efter fundet af ni-årige Debra Mays lig tager efterforskningen pludselig fart. Kriminalteknikere har nu tydet en talrække, som kan anes svagt som aftryk i papiret i det brev, morderens forrige offer, 17-årige Shari Faye, skrev til sine forældre. Shari Faye skrev brevet, mens hun var bortført af morderen. Talrækken – 205-837-1848 – viser sig at være et telefonnummer til en ung mand, Joey Sheppard, i Huntsville i Alabama.
FBI gennemgår samtlige opkald til nummeret, og hovedparten viser sig at komme fra Ellis og Sharon Sheppard, som bor i Saluda County, ganske tæt på det sted, hvor de to bortførte og myrdede piger er fundet.
Det midaldrende ægtepar Sheppard viser sig hurtigt at være uden for mistanke. Men Ellis og Sharon fortæller betjentene, at de ofte er ude at rejse i længere tid ad gangen, og at de altid lader deres opsynsmand bo i huset, mens de er væk.
På en notesblok ved telefonen i køkkenet plejer Ellis og Sharon at notere telefonnumre til forskellige familiemedlemmer for det tilfælde, at opsynsmanden skulle få behov for at kontakte nogen af dem. Et af numrene er til sønnen Joey i Huntsville, og det er aftrykket af det nummer, politiet har fundet i brevet fra Shari Faye.
Opsynsmanden hedder Larry Gene Bell, og da politiet afspiller en optagelse af et af morderens mange opkald til Shari Fays familie, bryder Sharon sammen. Både hun og Ellis genkender stemmen som Bells.
Bells hentes ind til afhøring. Han afviser enhver anklage, men retsteknikerne finder blodstænk fra pigerne på hans sko, og fibre fra de to pigers tøj i Sheppards hus. Bell bliver derfor dømt skyldig, og efter 11 år på dødsgangen bliver han 4. oktober 1996 henrettet i den elektriske stol.
Nogle forbrydere begår en lille fejl, som leder politiet på sporet, andre slipper gennem årtier godt fra alle deres ugerninger. I 1990’erne nåede lægen Harold Shipman at dræbe mindst 250 mennesker, inden han blev afsløret. 100 år tidligere blev Londons fattigkvarterer endevendt i jagten på Jack the Ripper. Han blev aldrig fundet.
Fingeraftryk, blodspor og dna-analyser er klassiske måder at afsløre en morder på. Men moderne retsmedicin kan meget mere end det.
I tredje bog i serien“Historiens værste seriemordere” følger du politiets traditionelle og utraditionelle metoder i Eftersøgningen af grusomme drabsmænd og hører om seks helt nye våben, der kan fælde morderen. Lyt med, hvis du tør!

© 2020 Bonnier Publications International (Ljudbok) ISBN: 9788253542805

Upptäck mer av