50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
8 Recensioner
4
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
4T 53min

Hudløs

Författare: Sandra Gustafsson Uppläsare: Randi Winther Ljudbok och E-bok

Virkelig stærk roman fra en af Sveriges store forfattere

”Alle de år, der var gået, hvor de ikke havde vidst andet, end at han bare var Liam, ikke som nogen anden, men bare sig selv. En lille dreng. Bare Liam. Alice ville ønske, hun kunne tage ham i sin favn og beskytte ham imod alle rædsler og al skræk for altid.”

Da Alice og Jonathans søn Liam vokser op, har han svært ved at omgås de andre børn. Endelig, da Liam er tolv år, får han diagnosen: Kronisk psykisk sygdom. Liam er skizofren.

Forældrene reagerer meget forskelligt. Jonathan stoler på sygehusvæsenet og ønsker at drage fordel af al den hjælp de kan få. Alice tror på sine evner som mor kan overvinde problemerne.

Til sidst har de intet tilfælles ud over Liam, og deres kamp for at redde ham får dem begge til at miste fodfæstet. Intet er, hvad det har været, og det bliver aldrig det samme igen.

En knugende og stærk bog om en virkelighed, mange familier lever i.

SANDRA GUSTAFSSON debuterede i 2006 med den selvbiografiske roman Maskrosungen, på dansk Mælkebøttebarnet, og har siden haft stor succes i Sverige med bøgerne Svedd og Gå om intet. HUDLØS er hendes seneste roman.

”HUDLØS” er indlæst af Randi Winther

i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio

© 2017 Hoi Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788793618343 © 2017 Hoi Forlag (E-bok) ISBN: 9788793618213 Översättare: Nancy Andersen

Andra gillade också ...