170 Recensioner
3.53
Språk
Danska
Kategori
Romaner
Längd
11T 28min

Hundeparken

Författare: Sofi Oksanen Uppläsare: Helene Egelund Ljudbok och E-bok

To kvinder, Olenka og Darja, mødes i en hundepark i Helsinki i 2016. I tavshed sidder de på en bænk og betragter en familie, der lufter deres hund; mor, far, to børn. Kvinderne kender hinanden. I hjemlandet Ukraine var de begge involveret i den fremvoksende fertilitetsindustri, den ene som donor, den anden som organisator. Nu, ti år senere, synes rollerne at være byttet om. Og hende der engang var donor, har tilsyneladende både mulighed for og en stærk vilje til at gøre størst mulig skade.

I Hundeparken sammenflettes nutidens Helsinki med fortidens postsovjetiske Ukraine. Korruption i øst møder grådighed i vest, og i skæringspunktet står to kvinder og er både ofre og overlevere. Sofi Oksanen skriver råt og nådesløst om konsekvenserne af at behandle kvindekroppen som en lukrativ handelsvare. Samtidig er romanen en dybt menneskelig fortælling om trofasthed og kærlighed, om tabte børn og om løgnens kraft.

© 2021 Gyldendal (Ljudbok) ISBN: 9788702302547 © 2021 Rosinante (E-bok) ISBN: 9788702302530 Originaltitel: Koirapuisto Översättare: Birgita Bonde Hansen

Upptäck mer av