Jægerinden Provlyssna

Jægerinden

Jægerinden

Författare:
Kate Quinn
Ljudbok
E-bok

I kølvandet på krigen bliver jægeren den jagede.
Russiske Nina Markova har altid drømt om at flyve. Da nazisterne angriber Sovjetunionen, sætter hun alt på spil for at slutte sig til de legendariske Night Witches – et kvindeligt natbomberegiment, der skaber kaos for den tyske fjende på Østfronten.

Da hun strander bag fjendens rækker, bliver Nina bytte for den farlige kvindelige nazist kendt som Jægerinden, og Nina må kæmpe med alt, hvad hun har, for at holde sig i live.

Forandret af krigens rædsel er den britiske krigskorrespondent Ian Graham blevet nazistjæger, men der er især ét mål, som han er desperat efter at indfange: Jægerinden. I sin intense jagt på dette sagnomspundne spøgelse bliver det klart for ham, at han har brug for hjælp fra det eneste vidne, der nogensinde har undsluppet Jægerinden i live: Nina.

Jægerinden er en hjerteskærende historie om krigens konsekvenser og den pris, vi betaler i vores søgen efter sandhed og retfærdighed.

Kate Quinn er en amerikansk forfatter, som bor i det sydlige Californien. I 2018 udkom hendes første roman på dansk - Kodenavn Alice - en historisk roman baseret på den sande historie om kvindelige spioner under 1. verdenskrig. Hun har tidligere skrevet flere historiske bøger, som er blevet oversat til adskillige sprog.

Språk:
Danska
Kategori:
Romaner

Mer info om ljudboken

Förlag:
HarperCollins Nordic
Utgiven:
2019-09-09
Längd:
18T 24min
ISBN:
9789176338278

Mer info om e-boken

Förlag:
HarperCollins Nordic
Utgiven:
2019-09-09
ISBN:
9789150792119

Liknande böcker