300 000+ stories Prova 30 dagar gratis Obegränsad tillgång Avsluta när du vill
Jagten på elverguldet Provlyssna

Jagten på elverguldet

Jagten på elverguldet

Författare:
Bo SkjoldborgMorten Dürr
Uppläsare:
Peter Milling
Ljudbok
E-bok

Kurt og Mikkel vil have penge til chokolade, slik, is og computerspil. Alle deres drømme bliver til virkelighed, da de finder en guldkrone, som er én million kroner værd.
Men elverne vil have guldkronen igen!
Så snart jages drengene af elverprinsessen Alva med det gyldne sværd – og af en blodtørstig trold, der skyder med ildkugler …

’Jagten på elverguldet’ er en sjov, skør, spændende og hæsblæsende børneroman af makkerparret Morten Dürr og Bo Skjoldborg. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år.

Bogen er en selvstændig fortsættelse af den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’.

Anmelderne om 'Jagten på elverguldet':

“Hæsblæsende og sjov historie for især drenge mellem 9 og 12 år. Kurt og Mikkel er på jagt efter hurtige penge, og bevæbnet med en metaldetektor finder de masser af guld i en gravhøj, men de er ikke alene i højen, og snart er de på flugt fra hævntørstige elvertrolde- og prinsesser … Anbefales til alle folkebiblioteker og PLC.”
(Lars Larsen – Lektørudtalelese DBC)

“Bogen henvender sig til større børn, som selv, læser men også til højtlæsning da den er spændende og underholdende, selv for voksne … Lige meget hvad er det en bog som klart kan anbefales, og som både piger og drenge vil kunne få stor glæde af at give sig i kast med. Jeg syntes personligt det var en fornøjelse at læse bogen.”
(Splint – Bogrummet)

Språk:
Danska
Kategori:
Unga vuxna

Mer info om ljudboken

Förlag:
Forlaget Werther
Utgiven:
2017-06-06
Längd:
4T 18min
ISBN:
9788793389120

Mer info om e-boken

Utgiven:
2017-01-12
ISBN:
9788792789457

Liknande böcker