Jeg som anklager Provlyssna

Jeg som anklager

Jeg som anklager

Uppläsare:
Dan Schlosser
Ljudbok
E-bok

Som anklager har Jakob Buch-Jepsen gennem en årrække ført sager mod nogle af samfundets værste elementer og stillet dem til ansvar for deres ugerninger ved de danske domstole. Drabelige detaljer i nogle af nyere tids mest ubehagelige straffesager har givet Jakob Buch-Jepsen endeløse arbejdsdage og søvnløse nætter. Men også stor forløsning, når retfærdigheden er sket fyldest, og ofre og efterladte har fået oprejsning.

Med denne bog ønsker Jakob Buch-Jepsen at give læseren indsigt i nogle af de sager, som har haft stor betydning for ham, som professionel og som privatperson. Mest kendt er sagen om journalisten, der aldrig kom hjem i live fra en sejltur i den hjemmebyggede ubåd UC3 Nautilus i august 2017. Den sag trak store veksler, både på anklageren og mennesket bag.

I bogen fortæller Jakob Buch-Jepsen for første gang om de mange overvejelser, strategier og tanker, der hørte til at være manden, der var „anklageren fra ubådssagen“. Han åbner sin personlige dagbog fra ubådssagen, og man får indblik i, hvor krævende en stor straffesag kan være.

Språk:
Danska
Kategori:
Biografier

Mer info om ljudboken

Förlag:
People's
Utgiven:
2019-03-29
Längd:
6T 36min
ISBN:
9788770362580

Mer info om e-boken

Förlag:
People's
Utgiven:
2019-03-29
ISBN:
9788770362702

Liknande böcker