50 % RABATT I 4 MÅNADER Starta erbjudandet
329 Recensioner
3.86
Språk
Finska
Kategori
Biografier
Längd
6T 16min

Juice puhuu: Kootut muistelmat Vol I

Författare: Harri Tuominen, Waldemar Wallenius Uppläsare: Pemo Ojala Ljudbok och E-bok

”Jos haudan takaa voi puhua, nyt se tapahtuu.”
- Iltalehti
Juicen elämästä omin sanoin.
Ainutlaatuisessa äänikirjassa kuullaan myös Juicen itsensä puhetta.

Marilyn, Syksyn sävel, Viidestoista yö, Ei elämästä selviä hengissä... 1990-luvun alkuun tultaessa Juice Leskinen oli muuttanut suomalaisen rock-musiikin. Hän täytti 40 vuotta ja keskittyi myöhempinä vuosina musiikin sijaan kirjoittamiseen, perheeseen ja sairastamiseen. Tässä käännekohdassa toimittajat Harri Tuominen ja Waldemar Wallenius haastattelivat Juicea kuukausien ajan. Haastattelujen pohjalta tehtiin 40-tuntinen radio-ohjelma.

Juice puhuu - Kootut muistelmat perustuu leikkaamattomiin, alkuperäisiin haastattelunauhoihin, joita ei koskaan aikaisemmin ole päässyt julkisuuteen. Leskinen itse pyysi nauhat viimeisinä vuosinaan 2000-luvun alussa CD-levyille poltettuna antaakseen ne uudelle vaimolleen, koska ei itse jaksanut kertoa tälle tarinaansa.

Kirjassa puhuu mies, joka julistaa talonsa pihapiirin ydinaseettomaksi vyöhykkeeksi, vertaa massakäyttäytymistä keskitysleiriin ja herää joka aamu kuuden aikaan ja alkaa tehdä töitä. Hän kertoo lukijalle taiteestaan omalla kielellään, sekoituksella juankoskea ja tamperetta.

© 2020 Into Kustannus (Ljudbok) ISBN: 9789523512948 © 2020 Into Kustannus (E-bok) ISBN: 9789523513051

Upptäck mer av