1232 Recensioner
4.05
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
8T 6min

Jul på øens hotel

Författare: Jenny Colgan Uppläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel Ljudbok och E-bok

På den lille, fjerntliggende og helt vidunderlige ø Mure står julen for døren. Øens gamle hotel skal ifølge planen snart slå dørene op igen efter en storslået renovering, og Flora og Fintan knokler for at få det hele til at lykkes. Mon de når det i tide?

Flora MacKenzie er bekymret for sin bror Fintan. Han er stadig i sorg over at have mistet sin livspartner Coltan, og Flora tager en rask beslutning for at hjælpe ham på fode igen. Den gamle ruin af et hotel var Coltans hjertesag, og med en smule hjælp fra Flora kan Fintan måske forvandle hotellet til en hyggelig oase med god mad og knitrende ild i pejsen.

Men at drive et hotel er ikke helt så enkelt, som Flora først troede. Og det gør ikke sagen lettere, at hun oven i det hele er nybagt mor. De eneste, som viser interesse for at komme til den vindblæste ø og arbejde i køkkenet, er en fransk kok med et iltert temperament, en forkælet norsk køkkendreng, som ikke er den, han giver sig ud for at være, og en usædvanligt genert køkkenassistent, der rødmer, så snart nogen taler til hende.

Kan denne brogede flok stå sammen og gøre det, der skal til, for at juleglæden kan sprede sig på øens hotel?

© 2021 Cicero (Ljudbok) ISBN: 9788702340471 © 2021 Cicero (E-bok) ISBN: 9788702340488 Originaltitel: Christmas at the Island Hotel Översättare: Marianne Linneberg Rasmussen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...