25 Recensioner
3.6
Serie
Del 3 av 7
Språk
Finska
Kategori
Unga vuxna
Längd
6T 27min

Kaikki kuuluu minulle

Författare: Cecily von Ziegesar Uppläsare: Suvi Blick Ljudbok och E-bok

Gossip Girl -kirjat ovat yhtä kirpeän herkullisia kuin parhaat juorut. Niistä tulee helposti riippuvaiseksi - Serenan ja Blairin vaiheita on pakko seurata!

Kuka jaksaa paneutua koulunkäyntiin, kun on rajattomasti rahaa ja pääsy New Yorkin upeimpiin biletyspaikkoihin? Ystävykset Blair Waldorf ja Serena van der Woodsen keskittyvät siis olennaiseen - juhlimiseen. Loppuvuodesta pippaloita riittää. Skandaaleilta ei tietenkään vauhdikkaasti elävien nuorten piireissä vältytä, joten Gossip Girlin nettipalsta täyttyy taas kuohuttavista merkinnöistä.

Kuka on nähty limusiinissa rocktähden kanssa? Ketkä pyörivät housut nilkoissa Central Parkissa? Sähäköissä kirjoissa on paljon samaa kuin television Sinkkuelämää-sarjassa: sama kaupunki, sama luksuselämä, mutta paljon enemmän asennetta. Teiniprinsessat Serena ja Blair eivät nyyhki miesten perään.

© 2021 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510464304 © 2021 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510464311 Originaltitel: Gossip girl - All I Want Is Everything Översättare: Tytti Träff

Upptäck mer av

Andra gillade också ...