Kampdag Provlyssna

Kampdag

Kampdag

Författare:
Philipp Winkler
Uppläsare:
Jakob Sveistrup
Ljudbok
E-bok

Heiko er kronprins i en hooligangruppe omkring Hannover 96, hvor hans onkel, Axel, er lederen. Men Axel er kommet op i årene, og Heiko øjner muligheden for at blive den naturlige leder.
For Heiko og hans hooliganvenner handler det om at repræsentere Hannover 96 ”med ære”, og de eneste grænser er ’ingen våben’ og ’de, der ligger ned, er ude af kampen’. Her kan Heiko glemme verden omkring sig, inklusive sin dysfunktionelle familie, og finder han tryghed og kærlighed. De hjælper og beskytter hinanden og slikker sårene, når kampen er forbi.
Men en efter en falder vennerne fra, til sidst barndomsvennen Ulf, der efter et raid på ærkefjenden Eintracht Braunschweigs territorium svæver i livsfare. Længe fornægter Heiko Ulfs skæbne, men da ’96 trækker Braunschweig i pokalturneringen, trækker det op til hævn.

KAMPDAG er en medrivende roman om vold og længsel efter at finde fællesskab og et sted at høre hjemme uden at skulle gå på kompromis. Forfatteren Philipp Winkler er debutant, og romanen vandt ZDF’s litteraturpris i 2016 og var shortlisted til den største tyske bogpris, Deutscher Buchpreis.

Språk:
Danska
Kategori:
Fakta
Översättare:
Henrik Andersen

Mer info om ljudboken

Förlag:
People's
Utgiven:
2018-03-21
Längd:
9T 40min
ISBN:
9788772003153

Mer info om e-boken

Förlag:
People's
Utgiven:
2018-03-15
ISBN:
9788772004778

Liknande böcker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"