300 000+ stories Prova 30 dagar gratis Obegränsad tillgång Avsluta när du vill
Kold karantæne Provlyssna

Kold karantæne

Kold karantæne

Författare:
David Koepp
Ljudbok
E-bok

Kold karantæne

David Koepp er en rost amerikansk manuskriptforfatter og instruktør, der er bedst kendt for sit arbejde med Jurassic Park, Indiana Jones, War of the Worlds, Panic Room, Spider-Man og Mission: Impossible. Hans filmværker har indbragt over seks milliarder dollars på verdensplan. Hans hang til adrenalinpumpende eventyr har underholdt biografgængere verden over, og nu retter han sit talent mod den litterære verden med sin debutroman Kold karantæne.

Da Pentagons agent indenfor bioterror, Roberto Diaz, i sin tid blev sendt ud for at følge op på en mistanke om et biokemisk angreb, viste det sig, at noget endnu mere skræmmende var på spil: En stærkt muterende organisme med potentiale til at udrydde hele jordens befolkning. Han isolerede den og begravede den på frys i et nedlagt, underjordisk militært opbevaringsanlæg.

Nu – efter at have sydet og boblet i årtier i en glemt kælder – er organismen på vej ud gennem sprækkerne, og den spreder sig grådigt og dødbringende! Og kun Diaz ved, hvordan man stopper den.

Han farer tværs over landet for at hjælpe to sikkerhedsvagter, som uforvarende er blevet blandet ind i miseren – den ene en tidligere straffefange, den anden en enlig mor. I løbet af en udmarvende nat må denne umage trio finde en måde, hvorpå de kan spærre rædslen inde igen.

Med frygtløshed, galgenhumor og håbet om lidt held i sprøjten drager de ud i natten på deres mission for at redde hele menneskeheden.

Språk:
Danska
Kategori:
Fantasy & SciFi

Mer info om ljudboken

Förlag:
HarperCollins Nordic
Utgiven:
2020-02-06
Längd:
8T 13min
ISBN:
9789176339008

Mer info om e-boken

Förlag:
HarperCollins Nordic
Utgiven:
2020-02-06
ISBN:
9789150792713

Liknande böcker