50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
54 Recensioner
3.63
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
8T 40min

Kold træk

Författare: Markus Sköld Uppläsare: Bolette Schrøder Ljudbok och E-bok

KOLD TRÆK er en isnende fortælling om fremmedgørelse, besættelse og onde kræfter.

For mere end tres år siden sprængte et hold minearbejdere sig vej ind i en grotte i minebjerget. En kraft, som ingen havde kunnet forestille sig, blev sluppet løs - med rædselsvækkende følger.

Sammen med deres datter flytter Therese og John ind i en direktørvilla et lille stykke fra den nedlagte mine, for foden af bjerget. John har fået en lederstilling i Gränshammars stålindustri og Therese, som er blevet træt af sit job som økonom, øjner en mulighed for at starte et nyt kapitel i sit liv.

Men alt imens Therese bliver stadigt mere ensom og fortabt, både i sit forhold til John og i sit forsøg på at finde sig selv, begynder der at ske mærkelige ting i huset. Samtidig bliver Therese draget af grottens mysterie, og det går op for hende, at svarene skal findes i historien. Hvis den ikke skal gentage sig.

der aldrig skulle være sluppet lø
OM MARKUS SKÖLD

Markus Sköld, er forfatter til skræk- og science fiction-romaner. Markus Sköld debuterede i 2012 med skrækromanen ”Där ute i mörket” og har siden skrevet et utal af noveller. I august 2016 udkom Kalldrag (Kold træk) i Sverige.

© 2017 Hoi Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788793618299 © 2017 Hoi Forlag (E-bok) ISBN: 9788793618169 Översättare: Rasmus Bjørgmose

Upptäck mer av

Andra gillade också ...