21 Recensioner
3.52
Serie
Del 4 av 7
Språk
Finska
Kategori
Unga vuxna
Längd
7T 7min

Koska olen sen arvoinen

Författare: Cecily von Ziegesar Uppläsare: Suvi Blick Ljudbok och E-bok

Helmikuinen New York tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia heittäytyä villiksi. Ainakin jos olet kaunis, rikas ja nuori - sekä viimeistä vuotta lukiossa.

Helmikuisessa New Yorkissa on kaikkea muuta kuin tylsää. Ainakin jos olet kaunis, rikas ja nuori. Korkeakouluhakemukset on jätetty, ja on aika päästää höyryjä. Bileitä on tarjolla joka illalle, ja tunnit voi aina hypätä yli. Parasta kaikessa kuitenkin on, että muotiviikko on aivan kulman takana lukuisine mahdollisuuksineen laittautua ja heittäytyä villiksi. Gossip Girlillä riittää jälleen raportoitavaa.

Newyorkilaisnuorten kiehtovalla ja kepeällä luksuselämällä on kuitenkin kääntöpuolensa: iloisena kuplivan pinnan alla lymyää salaisuuksia, jotka odottavat paljastumistaan. Kuka saa lähes vahingossa runonsa julkaistua? Kenen filmistä tulee tärkeän muotinäytöksen hitti? Kuka aloittaa mallin työt vain kävelemällä vaateliikkeeseen? Entä löytääkö joku todellisen rakkauden?

© 2021 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510464328 © 2021 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510464335 Originaltitel: Because I'm Worth It Översättare: Tytti Träff

Upptäck mer av

Andra gillade också ...