19 Recensioner
2.89
Serie
Del 1 av 9
Språk
Finska
Kategori
Noveller
Längd
5T 4min

Kuuntelija

Författare: Tove Jansson Uppläsare: Ella Pyhältö Ljudbok och E-bok

Kauas muumilaaksosta ihmisten kaupunkeihin ja meren saarille vie maailmankuulun kirjailijan ensimmäinen aikuisten novellikokoelma.

Tove Jansson katselee elämän koko asteikkoa, näkee iloista ja surullista. Hän kertoo leikkivistä lapsista, taiteilijoista työssään, naisesta jolla oli ystävänä orava ja miehestä joka ei osannut leikkiä.

Hän kertoo siitä mitä me koemme nuoruudesta, palvovasta rakkaudesta, vanhenemisesta, kuolemasta. Ja yksinäisyydestä, joka voi olla yhtä alaston kuin ulkomeren luoto. Mutta Tove Jansson ei olisi oma itsensä ellei hän hiukan leikittelisi lukijan kustannuksella. Yhtäkkiä mikään ei ole miltä näyttää: kaupunki voi joutua lumotuksi ja huikea aavemainen takatalvi ryöpsähtää valloilleen.

"Tove Jansson kirjoittaa kaikille - mutta on selvää, että erityisen lukemisen ilon hän valmistaa niille aikuisille, jotka eivät koskaan tule liian aikuisiksi unohtaakseen lapsen ympäristössään ja itsessään." - Vasabladet

© 2020 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510458433 © 2012 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510399064 Originaltitel: Lyssnerskan Översättare: Kristiina Kivivuori

Upptäck mer av

Andra gillade också ...