Lincolns blå soldat Provlyssna

Lincolns blå soldat

Lincolns blå soldat

Uppläsare:
Paul Becker
Ljudbok
E-bok

Andreas er stolt over sin nye, blå uniform. Stolt over sit nye fædreland, Amerikas Forenede Stater. Sammen med hundredvis af andre unge er han på vej mod sydstaterne for at deltage i kampen mod oprørssoldaterne. Den amerikanske borgerkrig er brudt ud. Vi skriver 1862. Andreas er 17 år. Han er blevet optaget i det 15. Wisconsin Regiment og kommer til at opleve krigens rædsler på tætteste hold.

"Lincolns blå soldat" er tredje del af Torill Thorstad Haugers ungdomsserie "Den lange rejse". Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.

Den lange rejse er titlen på Torill Thorstad Hauges serie om drengen Andreas, der rejser fra sit hjemland Norge for at udleve sin drøm om et liv i Amerika.

Torill Thorstad Hauge (1943-2014) blev født i bygden Trysil i Norge. Hun blev uddannet på Statens Håndværks- og Kunstindustriskole og studerede senere etnologi ved Oslo Universitet. Hun har skrevet en lang række populære historiske romaner. I Danmark er hun særligt kendt for sin serie af historiske ungdomsromaner "Den lange rejse" om en ung nordmand, der tager til USA for at gøre lykken og ender med at opleve den forfærdelige borgerkrig.

Språk:
Danska
Kategori:
Unga vuxna
Översättare:
Erik Egholm

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2018-10-12
Längd:
5T 15min
ISBN:
9788726074437

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2018-07-19
ISBN:
9788711738153

    Liknande böcker