490 Recensioner
4.08
Serie
Del 1 av 5
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
8T 54min

Mørk fortid

Författare: Kis Baadsgaard Uppläsare: Anna Rose, Jesper Nøddeskov Ljudbok och E-bok

Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen for brødrene McGee, men intet havde forberedt Daniel på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse.

Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen med brødrene McGee, men intet havde forberedt ham på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse.

Hvordan smelter man en isprisesse og har Daniel, hvad der skal til? Tillid får man ikke forærende, det skal man gøre sig fortjent til, og Daniel McGee kommer på hårdt arbejde.

© 2021 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788770306041 © 2020 Baadsgaards Books (E-bok) ISBN: 9788797253007

Upptäck mer av