50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
21 Recensioner
3.81
Språk
Danska
Kategori
Romaner
Längd
2T 21min

Manuskriptet fra Accra

Författare: Paulo Coelho Uppläsare: Carsten Warming Ljudbok och E-bok

De kristne korsfarere står for døren, men aftenen inden Jerusalem blev angrebet i år 1099, taler den kloge græker Kopteren til byens folk. Både jøder, kristne og muslimer samles omkring ham, da Kopteren holder sin inspirerende tale. "Manuskriptet fra Accra" handler om en by på tærkslen til at møde dens skæbne. En splittet by, hvis mange spørgsmål kun kan besvares af en enkelt vis mand. Folket beder Kopteren fortælle om nederlaget, de besejrede, ensomheden, uduelighed, skønhed, erotik, elegance og arrogance, succes, miraklet, ængstelse og troskab.

Den inspirerende forfatter Paulo Coelho, fortæller med "Manuskriptet fra Accra" en historie om tolerance, forståelse og om en tale, der binder de tre store verdensreligioner sammen.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ”Alkymisten”, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedst sælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

© 2018 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771896787 © 2015 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771161410

Upptäck mer av

Andra gillade också ...