Mickeys Klubhus - Tre vidunderlige julehistorier Provlyssna

Mickeys Klubhus - Tre vidunderlige julehistorier

Mickeys Klubhus - Tre vidunderlige julehistorier

Författare:
Disney
Uppläsare:
Mathias Klenske
Ljudbok

Lyt til tre vidunderlige julehistorier fra Mickeys Klubhus.

Hør om Anders And, der har styr på, hvad julen handler om: at få gaver! Han hører Andersine og Minnie tale om den julegave, han skal have, og han kan slet ikke vente med at finde ud af, hvad det er. Derfor går han på jagt efter spor. Undervejs bliver han lidt overrasket, og han lærer også, hvad julen i virkeligheden handler om.

Hør om Minnies vintersløjfeopvisning, som er vinterens største begivenhed. Men Milli og Tilli tager tante Minnie med på et eventyr gennem snedækkede bjerge. Når Minnie tilbage til showet i tide?

Hør om Julemanden, der har problemer med sin kane. Fru Julemand skynder sig at hente hjælp hos Mickey og vennerne. De må skynde sig, for ellers bliver der måske slet ikke delt gaver ud i år. Mickey, Anders og Tingest tager af sted på den vigtige mission. Lyt med og hør, hvordan de når frem og løser problemet med kanen – og redder julen.

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og kæmp imod superskurke med Magiske Minnie og Power-Pluto. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Språk:
Danska
Kategori:
Barn
Översättare:
Tine S. Norbøll , Heidi Skriver Olsen

Mer info om ljudboken

Förlag:
SAGA Egmont
Utgiven:
2020-11-13
Längd:
22min
ISBN:
9788726673333

Liknande böcker