586 Recensioner
3.92
Serie
Del 7 av 12
Språk
Finska
Kategori
Romaner
Längd
3T 22min

Mielensäpahoittaja. NYT.: Ajankohtainen yhteiskuntaoppi

Författare: Tuomas Kyrö Uppläsare: Heikki Kinnunen Ljudbok och E-bok

Sysisuomalaiselta hiihtoladulta näkee tarkemmin kuin eduskuntatalon portailta.

Ajankohtainen yhteiskuntaoppi Suomen kansalle ja sen uusille edustajille.

Mielensäpahoittaja käy läpi työn, talouden, ulko- ja turvallisuuspolitiikan, vanhustenhoidon, tulevaisuuden ja menneisyyden. Kirjan päättyessä kansalainen ymmärtää oikeutensa ja velvollisuutensa, ja tietää kaiken tarpeellisen yhteiskunnasta.

”Kansa äänestää television pudotuskilpailuissa huumorihahmoja, kuten pierua, ja tanssikilpailun osallistujia. Ennen kansa lähetti postikortin Olympia-arvontaan tai vastasi Karpon Hannun kysymyksiin saadakseen joulukinkun. Kansa soitti radioon ja valutti sinne murheensa verotuksesta ja tonttirajoista. Kyllä ei kansalainen ole paha. Harvoin hyväkään. Kansa olemme me.”

Tuomas Kyrö (s. 1974 Helsingissä) on loistava humoristi, satiirikko ja taitava realististen tarinoiden kertoja. Useita romaaneja julkaissut Kyrö tunnetaan myös kolumnistina ja TV-panelistina. Lisäksi hän on suosittu podcast-ääni ja Twitterin seuratuin kotimainen kirjailija.

© 2019 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510443934 © 2019 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510443941 Originaltitel: Mielensäpahoittajan vaalikirja

Upptäck mer av