21 Recensioner
3.71
Serie
Del 1 av 3
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
7T 52min

Nattevagten - 1

Författare: Anna Ihrén Uppläsare: Susanne Storm Ljudbok och E-bok

Den store skøjtebane midt i Gøteborg er pyntet med isskulpturer og funklende grantræer. Glade børnefamilier og forelskede par nyder den hyggelige julestemning. Men midt i al idyllen gør en lille pige en frygtelig opdagelse: En død mand er frosset inde i en af isskulpturerne.

Manden viser sig at være politikeren Lennart Starck, som er blevet dræbt. Sagen får straks højeste prioritet hos politiet, hvor Sandra Haraldsson netop er blevet forfremmet. Imens har hendes kollega Dennis Wilhelmson taget orlov for at studere i Stockholm. På studiet møder han den unge kvinde Jasmin, som kort tid efter forsvinder. Sporene fører ham til Amsterdam og til Rembrandts mesterværk ”Nattevagten”. Med ét bliver Sandra og Dennis involveret i en række voldsomme hændelser.
Men hvad har det verdensberømte maleri at gøre med Jasmins pludselige forsvinden? Og med den dræbte politiker i Gøteborg?

NATTEVAGTEN er første del af Anna Ihréns krimiserie Jubilæumsserien, der er inspireret af skandinaviske krimisuccesser som Broen og Forbrydelsen. Anna Ihrén har også skrevet den populære serie Mordene på Smögen, hvis hovedpersoner, Dennis og Sandra, går igen i denne serie.

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9788702371062 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9788702371079 Översättare: Laura Groth Bruun