30 recensioner
4.17
Språk
Danska
Kategori
Unga vuxna
Längd
8T 24min

Opbrud

Författare: Torill Thorstad Hauger Uppläsare: Paul Becker Ljudbok och E-bok

Det sidste bind i serien om Andreas, der som 15-årig stak af fra det fattige husmandssted i Norge for at få sin egen farm i Amerika. Men nu, fem år senere, er han endt som krigsfange i Sydstaternes hårdeste fangelejr, Andersonsville, dybt inde i Georgias sumpe. Her får Andreas masser af tid til at tænke over sit liv, over alt det, han har oplevet i Amerika, og alle dem han efterlod i det gamle land. Én ting står klart: Hvis han vil overleve fangelejrens helvede, må han flygte – men selv om det skulle lykkes for ham, så ligger der stadig mange forhindringer i vejen, før han kan nå sine drømmes mål.

Torill Thorstad Hauge (1943-2014) blev født i bygden Trysil i Norge. Hun blev uddannet på Statens Håndværks- og Kunstindustriskole og studerede senere etnologi ved Oslo Universitet. Hun har skrevet en lang række populære historiske romaner. I Danmark er hun særligt kendt for sin serie af historiske ungdomsromaner "Den lange rejse" om en ung nordmand, der tager til USA for at gøre lykken og ender med at opleve den forfærdelige borgerkrig.

© 2018 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726074420 © 2018 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711738177 Översättare: Erik Egholm

Andra gillade också ...