300 000+ stories Prova 30 dagar gratis Obegränsad tillgång Avsluta när du vill
Pigen fra Knutby - Min barndom i en sekt Provlyssna

Pigen fra Knutby - Min barndom i en sekt

Pigen fra Knutby - Min barndom i en sekt

Författare:
Linnéa Kuling
Uppläsare:
Line Hesdam
Ljudbok
E-bok

’Pigen fra Knutby’ er et unikt indblik i Sveriges mest omtalte sekt – set gennem barnets øjne. Det er historien om en pige, der bruger hele sin barndom og ungdom på at forsøge at passe ind i et samfund, hvor spillereglerne konstant ændrer sig, de ophøjede misbruger deres magt og de voksnes svigt mod børnene er uoprettelig.

Da Linnéa var syv år gammel, blev hendes familie en del af en religiøs menighed i Knutby. Der blev taget imod dem med åbne arme, og de blevhurtigt en del af det stærke og kærlige fællesskab. De var sikre på, at det her måtte være paradis på jord. Det endte med at blive et helvede. Familien blev splittet, Linnéas mor måtte ikke længere være hendes mor. Linnéa skulle flytte ind hos Knutby-sektens kvindelige overhoved, Åsa Waldau, og servicere hendes jævnaldrende datter, Mia. Linnéas tro på Gud, og på Åsa Waldau, fik hende i mange år til at gå med til de mest urimelige ting, indtil sandheden en dag gik op for hende.

I ’Pigen fra Knutby’ får du beretningen om, hvordan det faktisk var at vokse op i Knutbysekten, der de sidste 20 år har fyldt i medierne for sager om vold, sexmisbrug og endda mord.

Linnéa Kuling er født i 1995 og bor i dag med sin kæreste lidt udenfor Uppsala. ’Pigen fra knutby’ er hendes første bog.

Språk:
Danska
Kategori:
Biografier
Originaltitel:
Knutbyflickan
Översättare:
Laura Sofie Groth Bruun

Mer info om ljudboken

Förlag:
Storytel Original
Utgiven:
2021-03-25
Längd:
11T 31min
ISBN:
9789180117296

Mer info om e-boken

Förlag:
Storytel Original
Utgiven:
2021-03-25
ISBN:
9789180242363

Liknande böcker