LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
28 Recensioner
3.68
Serie
Del 3 av 3
Språk
Finska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
11T 45min

Rautaenkelit

Författare: Martin Österdahl Uppläsare: Unto Nuora Ljudbok och E-bok

”Martin Österdahl on salaliittoteorioiden mestari.” – Camilla Läckberg

Syyskuun 11. päivä vuonna 2001 kaksi lentokonetta törmää New Yorkissa World Trade Centerin kaksoistorneihin.

Viikkoa aiemmin ruotsalainen diplomaatti putoaa Jerusalemissa luksushotellin parvekkeelta ja kuolee. Tapaus saa aikaan kansainvälistä kuohuntaa, ja Max Angeria pyydetään selvittämään miehen epäilyttävä kuolema. Kun hän käy läpi kuolleen viimeisten päivien toimia, hän havaitsee asioita jotka muistuttavat kylmän sodan aikaisia skandaaleita ja selvittämättömiä kuolemantapauksia.

Totuuden jäljet johtavat kansainväliseen salaliittoon, jonka lonkerot ulottuvat talouselämän huipulle. Tapausta tutkiessaan Anger sohaisee ampiaispesään ja yhtäkkiä häntä itseään syytetään tutkimastaan murhasta. Sillä välin kun hän yrittää puolustaa itseään, kello tikittää vääjäämättömästi kohti mielipuoliset mittasuhteet saavaa katastrofia. Kuollut mies Jerusalemissa oli vain lähtölaukaus.

Martin Österdahl (s. 1973) on ruotsalainen kirjailija ja luennoitsija, joka on opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Hän työskenteli pitkään tv-tuottajana ja Ruotsin television ohjelmajohtajana. Ruotsalaisagentti ja venäjäntuntija Max Angerin tähdittämässä kovaotteisessa dekkarisarjassa ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Armoton todellisuus ja Kymmenen on kuoltava.

© 2022 Aula & Co (Ljudbok) ISBN: 9789523643161 © 2019 Aula & Co (E-bok) ISBN: 9789527269695 Originaltitel: Järnänglar Översättare: Aki Räsänen

Upptäck mer av