12 Recensioner
3.67
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
12T 39min

Rekviem i Andalusien

Författare: Robert Wilson Uppläsare: Karsten Pharao Ljudbok

Fjerde, selvstændige bind i Robert Wilsons krimikvartet om kriminalkommissær Javier Falcón fra Sevilla.

Kriminalkommissær, Inspector Jefe, Javier Falcón har lovet indbyggerne i Sevilla, at han vil bringe bagmændene fra en terrorbombning i Sevilla for retten. Men han mangler nogle afgørende brikker i sin efterforskning.

En brændende hed sensommeraften kører en bil galt på motorvejen ved Sevilla. Bilens dræbte chauffør er et højtstående medlem af den russiske mafia, der kontrollerer menneskehandel og prostitution på den spanske Solkyst. I bilens bagagerum finder politiet 8 millioner euro samt en række disks med film af ærværdige samfundsborgere i kompromitterende situationer. Begivenheden viser sig at have forbindelser til bombeattentatet.

Indflydelsesrige personer på begge sider af loven lægger pres på Falcón, og da hans nærmeste trues af organiserede kriminelle, er der ingen vej tilbage: Han må forråde sine inderste principper til gengæld for at redde sine kære og opklare sagen om terrorbombningen og de mange mafiamillioner.

Rekviem i Andalusien samler alle trådene fra Wilsons atmosfærefyldte krimikvartet og er det foreløbige farvel til kommissær Javier Falcón.

Copyright © Robert Wilson, 2009
Oversat af Henrik List fra The Ignorance of Blood Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

krimi, terrorisme, mafia, Sevilla, Spanien, 2000-2009

© 2014 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771621624 Översättare: Henrik List