50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
108 Recensioner
3.93
Serie
Del 2 av 4
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
9T 1min

Södermalmsmordene

Författare: Lars Bill Lundholm Uppläsare: Lars Lippert Ljudbok och E-bok

Södermalmsmordene er anden lydbog i serien om Axel Hake.

Da en kvinde er ude at gå tur langs kanalerne på Södermalm, gør hun et makabert fund. Med et anker bundet til fødderne står et opsvulmet lig af en rødhåret mand med tomt stirrende øjne og vajer i vandet.

Kommissær Axel Hake kaldes til åstedet. Liget af manden er i en så dårlig forfatning, at han er svær at identificere. Hvem var han? Hvorfor blev han myrdet og nedsænket i en af Södermalms mest besøgte kanaler, Pålsundskanalen?

Hake og hans kolleger famler længe i blinde. Men en ualmindelig tatovering på ofrets venstre arm sætter dem på sporet af både motiv og morder.

I forbindelse med opklaringen kommer Hake rundt i Södermalms farverige miljøer. Han stifter bekendtskab med både boksere, hjemløse, prostituerede og andre personer på samfundets skyggeside. Nogen prøver at forpurre efterforskningen med grove metode og det bliver ikke nemmere da Axel må hjælpe sin søster som har rodet sig ud noget snavs.

Lars Bill Lundholms bøger myldrer med skæve eksistenser og nok er kommissær Axel Hake seriens hovedperson, men det er han i skarp konkurrence med byen Stockholm.

© 2017 AV Forlaget + (Ljudbok) ISBN: 9788771898316 © 2018 Modtryk (E-bok) ISBN: 9788770070461 Översättare: Bjarne Nielsen

Andra gillade också ...