69 Recensioner
3.99
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
7T 22min

Se dig ikke tilbage

Författare: Mary Higgins Clark Uppläsare: Louise Davidsen Ljudbok och E-bok

Lacey Farrel er ved at sælge en lejlighed, da hun pludselig bliver vidne til et mord. Hun ser morderen, og han ser hende. Og han ved, hvem hun er. Hun er det eneste vidne og den eneste, der kan identificere ham.

Et indbrud i Laceys egen lejlighed overbeviser også politiet om, at hun er i livsfare. For at redde livet bliver hun nødt til at gå ind i FBI’s vidnebeskyttelsesprogram. Hun skifter navn til Alice og flytter fra New York til Minneapolis.

På et fremmed sted, langt fra venner og familie, prøver hun at blive fortrolig med sin tilværelse som Alice. Men hun føler sig langt fra tryg. Og selv om hun møder Tom og forelsker sig, bliver det sværere og sværere for hende at leve som Alice – og skjule for alle, hvem hun er.

Hun ønsker at tage sit liv tilbage – morderen ønsker at tage det...

Mary Higgins Clark (f.1927) er amerikansk spændings- og gyserforfatter. Hun debuterede i 1975 med spændingsromanen "Hvor er børnene?" og har siden skrevet flere end 50 internationale bestsellers, hvoraf mange er blevet filmatiseret.

© 2021 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726576603 © 2017 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711679210 Översättare: Edel Weiss