LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
229 Recensioner
3.82
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
5T 7min

Som i en countrysang

Författare: Lorraine Cocó Uppläsare: Stine Brandt Lilliecrona Ljudbok och E-bok

Da baseballstjernen Brock Ashby vender tilbage til sin fødeby, Riverhall, udløser det stort postyr. Han er på flugt fra en afgørende beslutning, som fylder hele hans liv. Og han håber, at hans bedste vens bryllup kan give ham det, han har allermest brug for lige nu: tid til at tænke og – hvorfor ikke – lidt adspredelse.

Han har dog ikke forudset, at de problemer, han efterlod i fødebyen, har ventet på ham. Og han har slet ikke forudset sit møde med brudens søster. En rebelsk kvinde, som ikke finder sig i noget og bestemt ikke gør det nemt for ham. Selvom han kun lige har lært hende at kende, bliver han hurtigt tiltrukket af hendes både frække og fjendtlige facon.

Blueberry er en ung kvinde, der har ry af at være hård og utilnærmelig. Hun holder mændene fra livet og bruger helst tid med sin bedstefar, sin søster og nogle få venner. Hun fokuserer på ranchen, hestene og sine skydekonkurrencer, og hun vil ikke finde sig i, at en sportsstjerne kommer og ryster hendes stabile verden.

Men under søsterens bryllup går det op for hende, at uanset hvor mange barrikader, man bygger rundt om sig, vil nogen altid forsøge at bryde igennem dem. Spørgsmålet er bare: Har Brock Ashby det fornødne værktøj til at slå hul på hendes hårde facade?

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9789180342612 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9789180342629 Översättare: Anne Brinch

Upptäck mer av