300 000+ stories Prova 30 dagar gratis Obegränsad tillgång Avsluta när du vill
Sort død Provlyssna

Sort død

Sort død

Författare:
Lotte Petri
Uppläsare:
Liselotte Krogager
Ljudbok
E-bok

Selma Eliassen er forsker, epidemiolog og ansvarlig for Overvågningstjenesten, der skal forhindre biologiskterror. På vej til en jubilæumsfest på Panum Instituttet bliver hun kontaktet af sin gamle studiekammerat Juliane. Hun vil drøfte noget vigtigt med Selma til festen. Julie forsvinder sporløst, inden Selma når at tale med hende. Hun bliver fundet død i en scanner i kælderen på Rigshospitalet.
Et lig bliver fundet i Fasanskoven. Ved første øjekastet tilfældigt drab, men det viser sig, at den dræbte led af en ganske særlig sygdom. Pest.
I Moskva dør en ung mand under lignende omstændigheder, og Overvågningstjenesten involveres via Interpol. Selma Eliassen gør en uhyggelig opdagelse. Pestbakterien er genmanipuleret - den er menneskeskabt. Sort Død er Lotte Petris tredje kriminalroman. Tidligere har hun udgivet Den 5. plage og Vand til blod. Lotte Petri blev for Den 5. plage indstillet til Danske Banks Debutantpris.

4 hjerter i Politiken:
"Denne spændingsroman om et gåsehudsfremkaldende comeback til middelalderens sorte død, pesten er godt tænkt. Og da den samtidig er rystet sammen af traditionelle gyseringredienser som gale nazister, grumme russere, gode danskere og let naive heltinder, bliver det hele ganske velsmagende på den klassiske måde."
Rasmus Bech

Språk:
Danska
Kategori:
Deckare

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2014-08-06
Längd:
8T 55min
ISBN:
9788711323816

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2016-09-22
ISBN:
9788711652954

Liknande böcker