Stjerneskud Provlyssna

Stjerneskud

Prova Storytel

Stjerneskud

Författare:
Lars Wilderäng
Uppläsare:
Christian Engell
Ljudbok
E-bok

Der er gået ti år efter den store Nedlukning, hvor al elektronik i verden holdt op med at fungere. Nogen har klaret sig, andre har klaret sig bedre. I Sverige er man så småt begyndt at få et nyt samfund op at stå. Men så hører man noget, der lyder som jetmotorer. Hvordan kan det lade sig gøre i en verden uden elektronik?

Måske er det her forklaring på Nedlukningen skal findes.

Vi følger nogle af de overlevende fra Stjerneklart, og en actionfyldt jagt sætter ind på at finde ud af, hvad der egentlig foregår i den nye verden.

Lars Wilderäng Har arbejdet indenfor IT-branchen, men erhverver sig nu udelukkende som forfatter. Han har stiftet bloggen Conucopia?. Sveriges største uafhængige blog om finans, økonomi og miljø og bliver ofte bedt om ekspertudtalelser om emnerne i de svenske medier.

Stjerneklart-serien er på bestsellerlisten i Sverige med over 100.000 solgte eksemplarer.

Språk:
Danska
Kategori:
Fantasy & SciFi
Översättare:
Dorthe Klyvø

Mer info om ljudboken

Förlag:
Hoi Audio
Utgiven:
2020-11-24
Längd:
11T 4min
ISBN:
9788793853423

Mer info om e-boken

Förlag:
Hoi Forlag
Utgiven:
2020-11-24
ISBN:
9788793853416

  Liknande böcker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"