53 Recensioner
3.62
Språk
Finska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
13T 6min

Syytön

Författare: John Grisham Uppläsare: Markus Ilkka Uolevi Ljudbok och E-bok

True crimea tarinankerronnan titaanilta.

Tositapahtumiin pohjautuva, selkäpiitä karmiva tarina kahden puolustuskyvyttömän miehen joutumisesta oikeussysteemin kouriin.

Poliisi on etsinyt Debra Sue Carterin murhaajaa jo viiden vuoden ajan, kun Ron Williamsista tulee pääepäilty. Köyhän perheen poika on palannut kotiin lupaavasti alkaneen baseball-uran katkettua loukkaantumisiin ja päihteisiin. Vaikka poliiseilla ei ole pitävää näyttöä, Williams ja tämän ystävä Dennis Fritz asetetaan syytteeseen. Seikkaperäisesti Grisham selostaa tositarinan, vie harhaluulot tasapuolisista oikeudenkäynneistä ja puhuu vahvasti kuolemanrangaistusta vastaan.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1992 suomennettu Firma. Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

© 2021 WSOY (Ljudbok) ISBN: 9789510468159 © 2021 WSOY (E-bok) ISBN: 9789510468807 Originaltitel: The Innocent Man Översättare: Jorma-Veikko Sappinen

Upptäck mer av