17 Recensioner
3.76
Språk
Finska
Kategori
Fakta

Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015

Författare: Lilja Seppänen E-bok

Hyvät naiset ja herrat, suomalaistubettajat a:sta ö:hön!

Dataa tubettajilta tubettajille, youtube-heimon raamattu, jota ilman on vaikea elää, kirja joka kertoo kaiken oleellisen yli kahdestasadasta tubettajasta Mentaalisavukkeesta Smokahontasiin.

Tekijät esittellään ja sisäpiirin salaisuudet jaetaan, perusfaktojen lisäksi tubettajat anatavat vastauksia mm. kysymyksiin, miksi tubetan, miten kanava on syntynyt ja mihin se on menossa, mitkä ovat omat suosikkikanavat tai -teokset ja mitkä asiat tai esikuvat vaikuttavat omaan vloggaamiseen.

Jokainen esittely sisältää myös tiukkaa dataa kanavan synnystä, suosiosta ja kehityksestä. Ja jokaisen esittelyn yhteydessä on paikka nimikirjoitukselle, jonka voi metsästää suosikkitubettajaltaan.

Tubettajien kuka kukin on pitää myös sisällään tiiviin "for dummies"-osion, josta saavat infonsa asiasta vähemmän tietävät, vanhemmat tai markkinavoimien edustajat.

Tubecon on tubettajien itsensä järjestämä perhetapahtuma, jossa tekijät pääsevät tapaamaan toisiaan ja fanit fanittamiaan vloggaajia. Elokussa 2014 ensimmäistä kertaa järjestetty Tubecon keräsi Hartwall Arenalle yli 5000 vierasta.

© 2015 Johnny Kniga (E-bok) ISBN: 9789510414316

Upptäck mer av

Andra gillade också ...