50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
1 Recensioner
3
Serie
Del 2 av 1
Språk
Danska
Kategori
Barn
Längd
1T 34min

Tutte Brødkrumme & Kalle Humle: En tosset efterårsferie

Författare: Annika Billberg Uppläsare: Maria Garde Ljudbok och E-bok

Lisa er begyndt i første klasse, og i efterårsferien tager hun alene på ferie hos farfar og farmor. Her møder hun sine små venner Tutte Brødkrumme og Kalle Humle, som hun lærte at kende i sommer. Tutte er så lille, at hun er mindre end en tændstik og bor i farfars skrivebordsskuffe. Kalle Humle er en stor rund humlebi, der ryger pibe og har hat på. Når de vil hjælpe til med alt muligt, for eksempel med at lave Lisas lektier, eller være med, når farfar bruger løvblæseren, går det ikke altid, som de havde tænkt sig, og venskabet bliver sat på prøve. Men Tutte og Kalle er vel stadig Lisas venner?

Tutte Brødkrumme og Kalle Humle: En tosset efterårsferie er andet bind i serien. Annika debuterede som forfatter med En vidunderlig sommer, den første bog i serien.
Hun fik idéen til bøgerne om Tutte Brødkrumme og Kalle Humle fra sin farfar, der ganske vist aldrig selv læste bøger, men til gengæld var verdens bedste til at fortælle historier.

© 2020 Hoi Audio (Ljudbok) ISBN: 9788793726109 © 2020 Hoi Forlag (E-bok) ISBN: 9788793726093 Översättare: Tina Charlotte Møller

Andra gillade också ...