50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
53 Recensioner
3.25
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
7T 10min

Utroskab

Författare: Paulo Coelho Uppläsare: Maj Johansen Ljudbok och E-bok

En traditionel historie om bedrag men nytænkende ved, at Coelho har brugt de sociale medier til at skabe bogens handling og karakterer.

Flere af Coelhos bøger har toppet New York Times’ bestseller liste igennem årene – Alkymisten som den længst placerede i en ubrudt periode, nu i over 6 ½ år..

”Utroskab” handler heller ikke om, at kærligheden er ophørt. Når man krydser grænsen, er det måske en måde at finde sig selv igen på.

En kvinde i 30’erne begynder at stille spørgsmålstegn ved rutinerne og forudsigeligheden i sin hverdag.

I andres øjne har hun et perfekt liv: Et solidt ægteskab, en kærlig mand, søde og velopdragne børn og et godt job som journalist. Imidlertid er hun træt af at skulle forstille sig og lade som om alt er godt, når det eneste, hun føler ved livet, er en enorm apati.

Tilfældet giver hende en mulighed for at kaste sig ud i en affære, som er lige så uventet som dumdristig, og som vækker en side af hende, som hun troede for længst var forsvundet.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ”Alkymisten”, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedst sælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

© 2018 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771893915 © 2015 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771161380

Upptäck mer av

Andra gillade också ...