50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
52 Recensioner
3.69
Serie
Del 1 av 2
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
8T 18min

Vågeren

Författare: Dan Nilsson Uppläsare: Lars Attermann Ljudbok och E-bok

VÅGEREN giver en spændende ny vinkling på svensk krimitradition.

Kan man stole på Niklas Lund?

Katarina har ikke noget valg. Da hendes kæreste Jonas forsvinder under en nattevandring i Stockholm, er der kun én person, der kan hjælpe hende med at finde ham. Snart kommer hun i kontakt med Niklas Lund, en privat efterforsker med tilnavnet Vågeren, der ikke selv har formået at blive politimand i den virkelige verden, men nu opklarer forbrydelser på nettet.

Niklas ved mistænkeligt meget om den prostitution, Jonas prøver på at bekæmpe. Sporene fører til lukkede kredse på nettet, som Niklas kender bedre end nogen anden. Han agerer i en digital verden, hvor en alternativ politistyrke og domstol følger egne love i kampen mod skjult kriminalitet.

Da en mand med forbindelse til en hjemmeside, der hænger mistænkte forbrydere ud, bliver fundet myrdet, gør Katarina en anden ubehagelig opdagelse. Det viser sig, at der er meget hun ikke ved om Jonas. Og at Vågeren Niklas Lund – ved mere end hun kan forestille sig.

VÅGEREN er inspireret af virkelige hændelser og er journalisten Dan Nilssons debutroman. JEG FØLGER DIG er den næste selvstændig lydbog i serien med Niklas Lund, som udkom 21. august 2017.

” VÅGEREN” er indlæst af Lars Attermann

i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio

© 2017 Hoi Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788793618336 © 2017 Hoi Forlag (E-bok) ISBN: 9788793618206 Översättare: Martin Johs. Møller

Andra gillade också ...