Inga recensioner
0
Språk
Finska
Kategori
Spänningsromaner

Valkopukuinen nainen 1

Författare: Wilkie Collins E-bok

Nuori piirustuksenopettaja Walter Hartright on saanut töitä Limmeridgen kartanosta, jossa hänen on määrä opettaa suvun tyttärille taiteita. Ennen kartanoon muuttoa tapahtuu kuitenkin jotakin perin kummallista: Hartright kohtaa pimeällä kadulla mystisen, täysin valkoisiin pukeutuneen naisen, joka kertoo joutuneensa onnettomuuteen.

Limmeridgessä Hartright rakastuu yhteen perheen nuorista naisista – ja sotkeutuu samalla perheen salaisuuksiin, joihin liittyy yllättäen valkopukuinen nainen...

"Valkopukuinen nainen" on Wilkie Collinsin mestarillinen jännitysromaani vuodelta 1859, joka on inspiroinut monia nykyajan rikosromaaneja. BBC julkaisi romaaniin perustuvan TV-sarjan vuonna 2018.

Wilkie Collins (1824–1889) oli englantilainen kirjailija, joka vaikutti merkittävästi modernin rikoskirjallisuuden syntyyn. Collinsin kuuluisin teos "Valkopukuinen nainen" oli valtava myyntimenestys jo julkaisuvuonnaan 1859. Collins kirjoitti romaanien lisäksi myös novelleja ja näytelmiä. Hän oli läheinen ystävä Charles Dickensin kanssa.

© 2021 SAGA Egmont (E-bok) ISBN: 9788726941777 Översättare: Aukusti Airanne