26 Recensioner
4.12
Språk
Danska
Kategori
Personlig Utveckling
Längd
4T 22min

Valkyrierne: Et must read for Coelho fans

Författare: Paulo Coelho Uppläsare: Kasper Holten Ljudbok och E-bok

Grundstenen – sammen med ”Alkymisten” og ”Pilgrimsrejsen” – i Paulo Coelhos forfatterskab.

Bogens forfatter og hans kone Chris drager ud i Mojave-ørkenen for at møde valkyrierne, en gruppe af kvindelige krigere.

Sagnet siger, at de stammer fra vikingetiden og er udsendt af Odin til slagmarken for at udpege de bedste krigere, der skal falde i slaget og derved komme til Valhalla. I dag huserer de i ørkenen på motorcykler.

Bogen handler også om at uddrive personlige dæmoner, om at finde sin indre styrke og om forholdet mellem mennesker.

”Vi smadrer det vi elsker” er et gennemgående tema i romanen. Undervejs bliver Coelho tvunget til at konfrontere sin egen fortid, og han fortæller åbent og med brutal ærlighed om sin kamp mod frygten og tvivlen på sig selv. Dette er også en historie om to mennesker, som kæmper for at forstå hinanden, men mest af alt er det en historie om at forsone sig med fortiden for at kunne favne fremtiden. For det er først, når man fuldt og helt accepterer sig selv, at man kan påvirke verden..

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ”Alkymisten”, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer.

© 2018 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771892352 © 2015 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771161397

Upptäck mer av

Andra gillade också ...