LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
33 Recensioner
3.91
Språk
Danska
Kategori
Biografier
Längd
10T 26min

Vandringen - I pilgrimsspor

Författare: Ann Bjerre Uppläsare: Louise Davidsen Ljudbok

I 2003 rådgiver Ann Bjerre andre om karrierevalg og personlig udvikling, men det lykkes hende ikke at finde svar på sine egne spørgsmål før mødet med en veninde, der stråler af livsglæde efter en vandring ad Caminoen mod Santiago de Compostela.
Ann får mere med sig hjem fra sin første vandring i Spanien, end hun har drømt om, og et nyt liv åbenbarer sig gradvist i takt med, at hun drager af sted igen og igen. Vandringernes kontrast til hverdagens høje tempo, til hjemmets og familiens kendte rammer og komfort, og deres sabotage af trangen til forfængelighed og kontrol, belønnes med en indre ro og balance af hidtil ukendte dimensioner.
"Vandringen – I pilgrimsspor" er en personlig beretning om et liv, som finder sin kurs, og om kunsten at lytte til kroppens, historiens og naturens budskaber. Erfaringer, som koster smerte, sved og tårer, men som også giver anledning til en sansernes og bevidsthedens eufori, og som bliver vundet skridt for skridt; ad Caminoen i Spanien, på Frankrigs katharstier, igennem Italiens øde bjerglandskab mod Assisi og i de svenske skove, på vej mod Europas skytshelgen, den hellige Birgitta og hendes kloster i Vadstena.

Ann Bjerre (f. 1960) er uddannet cand.interpret. i fransk og korrespondent i italiensk. Hun har i en årrække arbejdet som foredragsholder, kursusleder, karriererådgiver og coach. Ann Bjerre er i dag forfatter og personlig rådgiver samt arrangør af spirituelle vandringer, rejser og retræter i ind- og udland.

© 2020 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726515268