221 Recensioner
4.6
Serie
Del 7 av 18
Språk
Finska
Kategori
Barn
Längd
4T 59min

Viisikko ja aavejuna

Författare: Enid Blyton Uppläsare: Antti Jaakola Ljudbok

Viisikko valloittaa taas - nyt uudelleen suomennettuna!

Viisikkoa odottaa jännittävä telttaretki nummilla. Mukana on myös maisteri Luffy, joka onneksi on kiinnostuneempi nummen hyönteisistä kuin Paulin, Annen, Leon ja Dickin holhoamisesta. Alussa lasten aika kuluu hajamielisen opettajan silmälläpitämiseen ja herkkujen noutamiseen läheisestä maalaistalosta. Viisikko ei kuitenkaan olisi Viisikko, jos koko retki voisi sujua näin rauhallisesti...

Kun kummitusjuna sukeltaa esiin, unohtuvat sekä opettaja että varoitukset. Mikä on tuo salaperäinen ilman valoja liikkuva juna, joka katoaa aina yhtä oudosti kuin ilmestyykin?

Viisikko ja aavejuna on ikimuistoisen Viisikko-sarjan seitsemäs seikkailu, jonka on uudelleen suomentanut Karoliina Timonen.

Enid Blyton (1897-1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistä lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen käännetyin lastenkirjailija. Hänen valtava tuotantonsa käsittää yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.

© 2021 Tammi (Ljudbok) ISBN: 9789520422820 Originaltitel: Five Go off to Camp Översättare: Karoliina Timonen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...