50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
220 Recensioner
4.17
Serie
Del 1 av 1
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
7T 36min

Vild i natten

Författare: L. Sherman Uppläsare: Nina Marie Birk, Oliver Due Ljudbok och E-bok

Laura har to store kærligheder i sit liv: økonomistudiet, hvor hun kan få lov til at nørde tal og grafer, og Elias, hendes to-årige søn. Det er svært at finde tid til fester for ikke at tale om dating og fyre, og hvem har hun overhovedet lyst til at lukke ind i Elias’ liv? Indrømmet, hvis hun skulle tillade sig den luksus, så ved hun godt hvem … Og måske kunne det også bare være for en enkelt nat?

Lige siden William mødte Laura første gang, har der været noget særligt imellem dem – som ikke kun skyldes, hvor fantastisk smuk, han synes, hun er. Men dengang var hun højgravid og havde en kæreste. Nu er hun single, men udfordringen er, at de er blevet gode venner og er i læsegruppe sammen. William lever det ubekymrede, vilde singleliv og går aldrig glip af en fest, så deres liv kunne heller ikke være mere forskellige.

Men måske tør de glemme det for en enkelt nat? Hvis de da kan nøjes med én …

Vild i natten er en fortælling om modsætninger, der mødes, om forviklinger og misforståelser, men frem for alt uimodståelig kærlighed. Bogen er første og fritstående bog i L. Shermans Forført i Aarhus-serie.

© 2022 Gyldendal (Ljudbok) ISBN: 9788702344127 © 2022 Gyldendal (E-bok) ISBN: 9788702344134

Upptäck mer av

Andra gillade också ...