LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
94 Recensioner
3.64
Serie
Del 2 av 3
Språk
Finska
Kategori
Romance
Längd
10T 20min

Viskiä ja lettuja hillon kera

Författare: Mia Ahl Uppläsare: Anna Saksman Ljudbok och E-bok

Lämmin ja hauska tarina elämän kimuranteista käännekohdista

Kun Vendela eräänä päivänä palaa kotiinsa, hänen äitinsä istuu oven edessä ja ilmoittaa eronneensa aviomiehestään, Vendelan isästä Karlista. Tästä alkaa tapahtumien sarja, joka saa Vendelan pohtimaan elämässä tehtyjä valintoja ja niiden vaikutuksia muihin ihmisiin hänen ympärillään.

Vendelalla on myös 10-vuotias tytär Tilda, jonka isään Månsiin hänellä on hyvin monimutkainen suhde. Rakkausrintamalla ei muutenkaan ole ollut suurempaa menestystä. Ehkä naapurin Björnistä voisi olla jotain iloa? Tai Rogerista, joka on varsinainen hurmuri…

Yhden ainoan tapahtumarikkaan kuukauden jälkeen mikään Vendelan elämässä ei ole entisellään. Viskiä ja lettuja hillon kera on toinen, itsenäinen osa ihastuttavassa feelgood-sarjassa Göteborgin Norra Liden -kadulla asuvista naisista, joita rakkaus ja elämä koettelee mutta joilla on onneksi sydän, järki - ja ennen kaikkea huumorintaju - kohdallaan.

Mia Ahl on salanimi, jonka takana on Tukholmassa syntynyt kirjailija Maria Gustavsdotter. 20 vuotta sitten hammaslääkäriksi kouluttautunut Gustavsdotter päätti toteuttaa lapsuudenunelmansa ja ryhtyä päätoimiseksi kirjailijaksi. Mia Ahl -nimellä hän kirjoittaa viisaita ja hurmaavia hyvän mielen tarinoita - sellaisia joiden äärellä pulppuavat niin kyyneleet kuin nauru.

© 2021 Word Audio Publishing (Ljudbok) ISBN: 9789180002424 © 2021 Word Audio Publishing (E-bok) ISBN: 9789180002431 Originaltitel: Whisky och plättar med sylt Översättare: Sofia Olsson

Upptäck mer av